header banner
Default

Zo bereken je precies hoeveel winst je kunt maken met investeren in crypto - indebuurt Nijmegen


Stel, je had vijf jaar geleden heel je hebben en houden verkocht en geïnvesteerd in bitcoin. Dan was je nu stinkend rijk geweest. Voor jou idee: had je in 2016 € 100,- aan bitcoin gekocht, dan had je nu € 7.564,-. Met de crypto winsttijdmachine kun je precies zien hoeveel winst je had gemaakt met een investering in crypto.

De online winsttijdmachine is bedacht door Cryptostart en werkt heel eenvoudig. Je vult een bedrag in, kiest een cryptocurrency zoals bitcoin of ethereum en het moment waarop je had kunnen investeren. Daarna zie je direct hoeveel je investering nu waard was geweest.

Screenshot van de winsttijdmachine. (Bron: https://cryptostart.nl/winst-tijdmachine/)

Inzicht in investeren

VIDEO: Hoeveel geld heb ik gemaakt met $1,000? - Crypto day traden
DjaniBoi

De winsttijdmachine geeft je een handig inzicht in het investeren in cryptocurrency. De afgelopen tien jaar is de prijs van Bitcoin met meer dan zes miljoen (!) procent gestegen. Dit betekent dat je er tien jaar geleden 16 dollar in hoefde te investeren om vandaag miljonair te zijn. Maar ook nu loont het om te investeren in cryptovaluta. De koers van bijvoorbeeld bitcoin is over het algemeen alleen maar gestegen. Let wel op: investeer alleen in cryptovaluta als je het geld ook daadwerkelijk kunt missen.

Bitcoin stijgt harder dan Apple

VIDEO: Crypto Profit Calculator
Crypto For Canadians

Denk je misschien: tja, ik heb de boot al gemist? Niets is minder waar! De coronacrisis zorgde voor een flinke dip in de waarde van Bitcoin, maar herstelde zich snel. Stond de teller in maart 2020 nog op 7.200 dollar, eind 2020 was dat 28.900 dollar. Een stijging van 302%! Ter vergelijking: Apple aandelen stegen in diezelfde periode met 79%, Amazon aandelen met 74% en die van Netflix met 66%.

(Beeld: Unsplash)

Doe mee aan de cryptorevolutie

VIDEO: Wanneer moet je winst pakken op aandelen & crypto?
Nesami - Slim Beleggen

Wil jij ook deel uitmaken van deze snelgroeiende markt? Gebruik dan de winsttijdmachine om inzicht te krijgen in de verschillende cryptovaluta. Met behulp van de tijdmachine bekijk je prestaties uit het verleden. Zo kom je erachter waar jij de beste waar voor je geld krijgt en kun je vandaag nog een investering maken.

Let op! Investeren in bitcoins brengt risico’s met zich mee. De waarde kan stijgen en dalen.

Sources


Article information

Author: Sherry Perry

Last Updated: 1703115003

Views: 882

Rating: 3.9 / 5 (60 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sherry Perry

Birthday: 1964-01-10

Address: 979 Thomas Island, Desireechester, MD 11934

Phone: +4367015073649311

Job: Insurance Agent

Hobby: Kite Flying, Sculpting, Cross-Stitching, Astronomy, Camping, Cycling, Ice Skating

Introduction: My name is Sherry Perry, I am a unreserved, apt, unswerving, proficient, radiant, brilliant, frank person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.